Balkabaklı börek
MALZEMELER
BAHARATLI KUZU BUDU
Baharatlar, zeytinyağı, limon suyu, üç diş ince kıyılmış sarımsak ve tuzu karıştırıp etin her tarafını bu karışımla ovun. İri doğranmış soğan ve sivri biberi, kalan üç diş sarımsağı tencereye koyun. Üzerine eti yerleştirin, yeteri kadar su ekleyerek et yumuşayana kadar pişirin.
MALZEMELER
ELMALI BULGUR SALATASI
Bulguru iki su bardağı suda 15 dakika pişirin. İçine ince kıyılmış soğan ve maydanoz ile, baharatları koyup biraz soğuması için bekleyin. Doğranmış sivri biberi ilave edin. Limon suyu, zeytinyağı, kıyılmış marul yaprakları ve kabuklarıyla birlikte ince dilimlenmiş elmaları koyup harmanlayın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.