Paskalya çöreği
MALZEMELER
Bezelyeli mantarlı çorba
Doğranmış mantarları, halka kesilmiş havucu ve dövülmüş sarımsağı tereyağında beş dakika kadar kavurun. Tarhanayı suyla açıp tencereye ekleyin. Bezelyeyi de ilave edin. Sıcak suyu ekleyerek üç dakika kadar sürekli karıştırarak kaynatın. Daha sonra 20 dakika kadar orta ateşte pişirin.
MALZEMELER
Kabaklı kuzu kavurma
Eti hiç su koymadan beş dakika kavurun, zeytinyağını ekleyip kavurmaya devam edin. İri doğranmış biberleri ve kabakları ilave edin. Ezilmiş sarımsak ve yarım ay şeklinde doğranmış soğanı da üzerine yerleştirdikten sonra hiç su koymadan kısık ateşte pişmeye bırakın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.