Kereviz kalyesi
MALZEMELER
MISIR UNLU KEK
Yumurtaları iyice çırpın. Üzerine süt, yoğurt, tereyağı, peynir, badem, kabartma tozu ve tuz ekleyip çırpmaya devam edin. En son unu ilave edip homojen bir hale gelinceye dek karıştırın. Baton bir kek kalıbını yağlayıp harcı içine dökün. Üzerine mısır yağı sürün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika pişirin.
MALZEMELER
TATLI SANDVİÇ
Tost ekmeklerini üçgen biçiminde kesip fırında kızartın. Bir kapta bal, labne peyniri ve yoğurdu hafifçe karıştırıp kızaran ekmeklerin üzerine sürün. Üzerine küçük parçalar halinde kestiğiniz kuru kayısı ve inciri serpiştirin. Servis tabağına alın. Dövülmüş ceviz ve mısır gevreği ile süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.