Çıtır tavuk
Tavuk etlerini jülyen doğrayın. Sarımsakları ezin. Yoğurt, soya sosu ve sarımsakları bir kapta karıştırın. Tavuk etlerini bu karışımın içinde bir gece bekletin. Ertesi gün karışımdan çıkartıp tarhanayla harmanlayın. Kızgın yağda kızartarak servis yapın.
Lorlu kurabiye
Yoğurma kabının içine nişastaları dökün. Üzerine tereyağı ve lor peynirini ekleyip karıştırın. Kabartma tozu, vanilya, un ve pudra şekerini de ilave ederek yoğurmaya devam edin. Son olarak yumurtaları ekleyip hamuru toparlayın. Elinizle küçük toplar yapın ve tepsiye dizin. 190 derecedeki fırında 25 dakika pişirin.
Patates mücveri
Patatesleri ve soğanı rendeleyin. Üzerine yumurta, un, dövülmüş sarımsak, karbonat, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Karışımdan kaşık kaşık alarak kızgın yağda kızartın.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.