Tavuklu jöle salata
MALZEMELER
ERİKLİ DANA ROSTO
Eti tuzla iyice ovun. Sıvı yağı tencerede kızdırın, eti kabuk bağlayana dek devamlı çevirerek kavurun. Dörde bölünmüş soğanları, toz şekeri ve et suyunu ekleyip çok kısık ateşte bir saat pişirin. İri doğranmış havuçları eriklerle birlikte ete ekleyip 35 dakika daha pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
MALZEMELER
KAŞARLI MİNİK PİDE
Yoğurt, yumurta ve tereyağını karıştırın. Limonla köpürtülmüş karbonat ve yumuşak bir hamur oluncaya kadar un ekleyerek yoğurun. Unlanmış tezgahta açıp bardak ağzıyla yuvarlaklar kesin. Hamurlara rendelenmiş peyniri paylaştırıp rulo yapın. Tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı sürün. Üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.