Yoğurtlu enginar salatası
MALZEMELER
YUFKALI TAS KEBABI
Pirinci tereyağında kavurun, suyu ekleyerek pilavı pişirin. Doğranmış soğan ve etleri bir tencereye koyun, etler suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Tencereye küp doğranmış sebzeleri ekleyin. Yenibahar, tuz ve karabiber ilave edin, suyunu koyup 15 dakika pişirin. Yufkayı kek kalıbına koyun, pilav ve et olmak üzere kat kat döşeyin. Kalıbın dışında kalan yufkaları üzerine kapatın, fırında pişirin.
MALZEMELER
MISIR UNLU MUFFİN
Eritilmiş yağ ve yumurtayı çırpın. Kabartma tozunu ve unu ekleyip karıştırmaya devam edin. Sütü ekleyip karıştırın. İçine kıyılmış yeşillikleri, rendelenmiş beyaz peyniri ve tarçını ekleyin. Harcı yağlanmış muffin kalıplarına boşaltın. 175 derecedeki fırında pişirin. Fırından alınca üzerine sıcak su serpin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.