Fırında havuç
MALZEMELER
BÖĞÜRTLEN SOSLU KEK
Yumurta ve şekeri köpürünceye kadar çırpın. Sıvı yağ, süt, limon kabuğu rendesi ve suyunu ekleyip çırpmaya devam edin. Elenmiş un, vanilya ve kabartma tozunu katıp karıştırın. Yağlanıp unlanmış kalıba boşaltın. 170 derecedeki fırında 45 dakika pişirin. Biraz soğuyunca üzerine kremşanti sürün. Böğürtlenleri nişasta ve suyla pişirip kekin üzerine dökün.
MALZEMELER
KEKİ İÇİN:
ETLİ LAZANYA
Etleri, suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Üzerine rendelenmiş soğanı, domatesi ve doğranmış biberi ilave edin. Biraz su ekleyerek 20 dakika pişirin. Lazanyaları kuru olarak tepsiye dizin. Aralarına eti koyup kat kat döşeyin. Unu yağda kavurun, sütü ekleyip pişirin ve lazanyanın üzerine dökün. 180 derecede 25 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.