Bahar pidesi
MALZEMELER
ÜZERİ İÇİN:
ÇİKOLATALI MİLFÖY SARMA
Erimiş tereyağını, rendelenmiş çikolatayı, cevizi, fıstığı ve yumurta akını karıştırın. Oda sıcaklığındaki milföy hamurlarını iri üçgenler şeklinde kesin. Geniş kenarlarına çikolatalı iç harcı koyup sigara böreği gibi sarıp tepsiye dizin. Üzerine şekerle karıştırılmış yumurta sarısını sürün. 200 derecede fırında pişirin.
MALZEMELER
KOLAY LOKMA TATLISI
Su ve şekeri kaynatın, limon suyunu koyup ateşten alın. Ekmek hamurundan elinizi yağlayarak küçük parçalar kopartın. Halka şekli vererek kızgın yağda kızartın, yağdan alıp ılık şerbetin içine koyun.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.