Ekmekli tiramisu
MALZEMELER
KREMA İÇİN:
BİBERLİ SARMA
Derin bir kabın içine lor peynirini alıp üzerine erimiş tereyağını döküp karıştırın. İçine çörekotunu, kıyılmış dereotunu ve kıyılmış taze soğanın beyaz kısımlarını koyup harmanlayın. Harcı kırmızı biberin üzerine koyup sarın, taze soğanın yeşil kısmıyla bağlayıp servis tabağına koyun.
MALZEMELER
PİZZA BÖREK
Küp doğranmış soğanı ve kıymayı iki dakika kavurun. Ardından rendelenmiş havucu ve patatesi, haşlanmış bezelyeleri, kıyılmış maydanozu, dereotunu, tuzu ve karabiberi ekleyip ateşten alın. Milföy hamurlarını fırın tepsisi büyüklüğünde açıp tepsiye döşeyin. Üzerine iç harcı yayıp yufkaları üzerine kapatın. Yumurta sarısı sürüp fırında pişirin.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.