Erişteli çorba
MALZEMELER
TERBİYELİ KUZU ŞİŞ
Etleri yıkayın. Süt, yoğurt, zeytinyağı, ezilmiş sarımsak ve baharatları karıştırın. Etleri bu karışımda bir saat dinlendirin. Çöp şişleri ıslatın ve etleri terbiyeden çıkartıp şişlere geçirin. Yağsız tavada 20 dakika pişirin.
MALZEMELER
KİRAZLI BÖREK
Çekirdekleri çıkarılmış kiraz ve toz şekeri kısık ateşte hafif sulanana dek pişirin. Mısır nişastasını su ile açıp kiraza ilave edin, iki dakika daha pişirin. Milföy hamurlarına soğuyan kirazlı sosu paylaştırıp kapatın. Yumurta ve sütü karıştırıp milföylerin üzerine sürün. Üzerine bir çorba kaşığı pudra şekeri serpip 160 derece fırında pişirin. Fırından alıp, kalan pudra şekerini serperek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.