Mercimekli kırmızı biber dolması
MALZEMELER
MANTAR SOSLU TAVUK
Tavuk etlerinin iki yüzünü dört dakika kızartarak pişirin. Tavuğu tavadan alın ve aynı tavaya yarım ay şeklinde doğranmış soğanları, dilimlenmiş mantarları ve tereyağını koyup beş dakika pişirin. Üzerine tavukları koyup pişirmeye devam edin. Baharatları ve kremayı ekleyip sıcak servis yapın.
MALZEMELER
KIYMALI MİLFÖY BÖREĞİ
Rendelenmiş soğanı ve kıymayı yağda kavurun. Yoğurt, süt ve baharatları karıştırın. Yufkaların üzerine bu karışımdan sürün, sıkıştırarak tepsiye dizin. Üzerine kıymalı harcı güzelce yayın. Milföy hamurlarını üzerine kapatıp 200 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.