Grissinili tavuklu salata
Tavuk göğsünü haşlayıp süzün, küp şeklinde doğrayıp servis tabağına alın. İri doğranmış salatalık, taze soğan, ortadan ikiye kesilmiş domates, kıyılmış maydanoz ve dereotu ile tuz ekleyin. Sos için zeytinyağı ve limon suyunu bir kapta karıştırıp salataya gezdirin. Kepekli grissini ile birlikte servis yapın.
Ezogelin çorbası
Pirinci haşlayın. Soğanı kıyın, sebzeleri iri iri doğrayın. Pirinç hariç tüm malzemeyi tencereye koyun. Üzerine suyu ilave edip mercimekler yumuşayana kadar pişirin. Blender'dan geçirin. Pirinci ekleyip bir taşım kaynatın.
Pudingli güllaç
Pudingi 2.5 su bardağı sütle pişirin. Kalan sütü ısıtın. Üç adet güllaç yaprağını sütün içinde ıslatıp bir kaba üst üste yerleştirin. Üzerine ılınmış pudingin yarısını döküp vişne yerleştirin. Üstüne üç adet güllaç yaprağını sütle ıslatıp koyun. Kalan pudingi boşaltın ve vişne yerleştirin. En üste sütle ıslattığınız güllaç yaprağını koyun.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.