Sakızlı frambuazlı muhallebi
MALZEMELER
ÜZERİ İÇİN:
KASAP KÖFTESİ
Bonfile eti keskin bir bıçakla satır kıyması gibi irice kıyın. Üzerine kıymayı ekleyip karıştırın. Rendelenmiş soğan, ekmek içi, yumurta, zeytinyağı ve sarımsağı ilave edip yoğurun. Baharatları da ekleyip bir gece dinlendirin. Daha sonra elinizle ince köfteler hazırlayıp ızgarada ya da yağsız tavada pişirin.
MALZEMELER
ISPANAK MÜCVERİ
Yıkadığınız ıspanak köklerini bir su bardağı suda 10 dakika haşladıktan sonra süzüp soğutun. Soğan, dereotu ve maydanozu blender'dan geçirin. Üzerine ıspanakları, tuz ve karabiberi ekleyin. Yumurtaları ve unu da ilave edin. Harçtan çorba kaşığı ile alarak sıvı yağda arkalı önlü kızartın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.