Kremalı tel kadayıf
MALZEMELER
KREMASI İÇİN:
ŞERBETİ İÇİN:
BUĞDAY SALATASI
Soğanı ve sivri biberi ince ince doğrayıp tuzla ovun. Kırmızı biberi de küp küp doğrayın. Buğdayı ve hazırladığınız tüm malzemeyi bir kabın içine alın. Üzerine limon suyunu ve zeytinyağını ekleyip harmanlayın. Kıyılmış maydanoz ve keten tohumuyla süsleyip servis yapın.
MALZEMELER
PİRAMİT PASTA
Bisküvileri toz haline getirin. Üzerine kakao, süt, tereyağı ve şekeri koyup elinizle karıştırın. Derin bir kabı streç filmle kaplayın. Hamuru kaba bastırarak döşeyin. Buzdolabında yarım saat kadar dinlendirin. Pastayı servis tabağına ters çevirerek çıkarın. Üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata gezdirip servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.