Kayısılı tart
MALZEMELER
PATATESLİ KIRMIZI BİBER DOLMASI
Biberleri temizleyin, tuzlu suda 15 dakika kadar haşlayıp soğuk suya atın. Haşlanmış patatesleri doğrayın. Ispanak yapraklarını tuzla ovup patatese katın. Doğranmış taze soğan, maydanoz ve zeytinyağını ekleyip karıştırın. Harcı biberlerin içlerine doldurun. Servis tabağına dizip sarımsaklı yoğurtla servis yapın.
MALZEMELER
FINDIKLI MUFFİN
Çekilmiş fındık, toz şeker, un ve yumurtaları çırpın, kabartma tozunu ilave edip karıştırın. Hazırladığınız malzemeyi küçük kâğıt kalıpların içine yarıya kadar döküp üzerlerine birer fındık koyun, kakao serpin. 180 derecedeki fırında 15-20 dakika pişirin.
MALZEMELER
SÜSLEMEK İÇİN:
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.