Fırında mantı
Un, süt ve yumurtayı yoğurun. Tuzu da ekleyip sert bir hamur yapın. Hamuru açıp büyük kareler halinde kesin. Kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve
MALZEMELER
Soslu biber kızartması
Sarımsakları ezin. Üzerine mayonezi, yoğurdu ve zeytinyağını ekleyip sosu yapın. Biberleri yıkayıp kurulayın. Biberleri kızgın yağda kızartın. Kızaran biberlerin üzerine sosu dökerek servis yapın.
MALZEMELER
Bisküvili puding
Yumurta, şeker ve kakaoyu çırpın. Eritilmiş tereyağını ve unu ekleyip çırpmaya devam edin. Üzerine sütü ve nişastayı ekleyip pişirin. Ocaktan alıp içine bitter çikolatayı ve vanilyayı ilave ederek karıştırın. Küçük kaplara ufalanmış bisküvi, portakal suyu ve portakal kabuğu rendesini paylaştırıp üzerine hazırladığınız pudingi dökün.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.