Fındıklı kakaolu kurabiye
MALZEMELER
LİMONLU ANTRİKOT
Etlerin iki yüzünü sıvı yağda pişirin, tuzunu ve biberini ayarlayın. Bir kasenin içinde kıyılmış maydanoz, ezilmiş sarımsak, limon suyu ve tereyağını karıştırıp macun kıvamına getirin. Hazırladığınız sosu, pişirdiğiniz etlerin üzerine sürerek servis yapın.
MALZEMELER
MISIRLI KUSKUS SALATASI
Kuskusu tuzlu suda 15 dakika kadar haşlayıp süzün. Yeşillikleri ince ince kıyın. Üzerine kuskusu, haşlanmış mısırı, zeytinyağını, limon suyunu ekleyip karıştırın. Salatalıkları küp küp doğrayıp salatanın üzerini süsleyin. Çok fazla bekletmeden servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.