Hardallı peynir çubukları
MALZEMELER
KEKİKLİ BONFİLE
Etleri ince ince kesin. Üzerine zeytinyağı ve baharatları koyun, 10 dakika dinlendirip kızartın. Yeşillikleri irice doğrayıp servis tabağına alın. Patatesleri parmak şeklinde ince doğrayıp kızartın. Hardal, limon suyu ve biraz zeytinyağını çırpın. Yeşilliklerin üzerine etleri koyun, sosu dökün. Kızarmış patatesle birlikte servis yapın.
MALZEMELER
FINDIKLI KURABİYE
Yumurta aklarını, bir tutam tuzla kar haline gelene dek çırpın. Üzerine azar azar toz şekeri ve iyice dövülmüş fındığı ilave edip karıştırın. Kağıt kek kalıplarına birer kaşık koyun. Ortalarına birer fındık tanesi yerleştirin. 150 derece fırında 20 dakika kadar pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.