Soğan soslu bonfile
Etleri, kendi suyunu verip çekene dek pişirin. Rendelenmiş soğanı 10 dakika kavurun. İçine az pişmiş etleri koyup biraz daha pişirin. Etler yarı yarıya pişince rendelenmiş domates ve doğranmış biber ve az miktarda su ekleyip etler iyice yumuşayıncaya kadar pişmeye bırakın.
Çiçek ekmekler
Tost ekmeklerinin kenarlarını kesip yassılaştırın. Fırın kaplarına yerleştirin. Üzerine tereyağı sürün. Fırında kızartın. Ekmekler soğuduktan sonra kalıplarından çıkartın. Beyaz peynir, kabuğu soyulup küp doğranmış domates, ince kıyılmış maydanoz, doğranmış sivri biberleri ve tuzu karıştırın. Ekmeklerin içine doldurup servis yapın.
Fırın makarna
Makarnayı yaklaşık 15 dakika haşlayın, eritilmiş tereyağıyla karıştırın. Üzerine doğranmış soğan ve domatesleri ekleyip servis tabağına alın. Üzerine yağsız tavada kavrulmuş fıstıkları serperek servis yapın.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.