Kerevizli pırasa çorbası
MALZEMELER
MISIR UNLU POĞAÇA
Yumurta, yoğurt ve tereyağını karıştırın. Üzerine kaymak, mısır unu ve unu ekleyin. Kabartma tozu, karbonat ve kıyılmış dereotunu da ilave ederek yoğurmaya devam edin. Hamur yumuşak hale gelince elinizle kopartıp yuvarlaklar yapın. Tepsiye dizin. Üzerine bir miktar mısır unu serpin. 190 derecedeki fırında 20 dakika pişirin.
MALZEMELER
MİLFÖY BÖREK
Salça, zeytinyağı ve nar ekişini karıştırın. Oda ısısında yumuşamış milföyleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye büyük bir kare olacak şekilde yerleştirin, salçalı sosu üzerine sürün. Dilimlenmiş patlıcan, ufalanmış peynir ve domatesleri üzerine yerleştirin. 200 derecedeki fırında milföyler kızarıncaya kadar pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.