Ispanak kroket
Pirinç, ıspanak, beyaz peynir, parmesan peyniri, yumurta, dövülmüş sarımsak, limon kabuğu, ince kıyılmış taze soğan, dereotu, tuz ve karabiberi iyice yoğurun. Elinizi ıslatıp harçtan kroketler hazırlayın. Bir tepsiye dizip oda sıcaklığında 30 dakika bekletin. Kroketleri önce çırpıl
MALZEMELER
Pirinçli nohut ezmesi
Haşlanmış nohut ve haşlanmış patatesleri ezin. Yoğurt, mayonez ve sarımsağı karıştırın, içine haşlanmış pirinçleri ilave edin. Servis tabağına önce nohutlu karışımı koyun. Üzerini sarımsaklı mayonezli yoğurtla kaplayın. Üzerine kırmızı pul biber serperek servis yapın.
MALZEMELER
Çikolatalı mandalina
Mandalinaları kabuklarını soymadan bir tencereye koyun, üzerini geçecek kadar su ekleyin. Kaynadıktan üç dakika sonra ocaktan alın. Her seferinde suyunu değiştirerek bu işlemi üç kez tekrarlayın. Suyunu süzün, toz şeker ve üzerini geçecek kadar su ilave ederek beş dakika kaynatın. Limon suyunu ekleyip ocaktan alın. Ilındıktan sonra erimiş çikolataya batırın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.