Patatesli tart
Patatesleri haşlayıp küp küp doğrayın. Milföy hamurlarını yağlanmış tepsiye döşeyin. Doğranmış soğanı yağda kavurun. Patates ve doğranmış
MALZEMELER
Portakallı muhallebi
Bir tencereye süt ve toz şekeri koyup kaynatın. Ayrı bir kapta pirinç unu, nişasta, kakao ve portakal suyunu çırpıp kaynamakta olan süte ekleyin. Tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Kaplara boşaltıp soğutun. Çikolata rendesi ve portakal dilimleriyle süsleyin.
MALZEMELER
Kolay kadınbudu köfte
Pirinci 10 dakika haşlayın. Kıyma, soğumuş pirinç, kaşar peyniri rendesi, rendelenmiş soğan, kekik, karabiber, tuz ve ince kıyılmış maydanozu yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde köfteler yapın. Önce una, sonra yumurtaya bulayıp kızartın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.