Tavuklu sebze salatası
MALZEMELER
SOS İÇİN:
YUMURTALI ŞNİTZEL
İyice inceltilmiş etlere karabiber ve tuz serpin. Tereyağının bir kısmını etlerin üzerine sürün. Yumurtaların ikisini çırpın. Etleri önce çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayın. Kalan tereyağını eritin. Etlerin iki yüzünü kızartın. Servis tabağına alın. Kalan dört adet yumurtayı tek tek teflon tavada pişirin. Şinitzellerin üzerine koyup servis yapın.
MALZEMELER
AMLA ÇİKOLATALI UN KURABİYESİ
Sıvı yağı ve tereyağını karıştırın. Üzerine pudra şekerini döküp karıştırmaya devam edin. Vanilya ve unu eleyip ekleyin. Yumuşak bir hamur elde edin. Hamurdan parçalar kopartıp yuvarlayın. Önce yumurta akına sonra parça çikolataya bulayın. Fırın tepsisine dizip 190 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
ÜZERİ İÇİN:
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.