Mayonez salatalı balık
MALZEMELER
SALATA İÇİN:
SODALI BÖREK
İnce kıyılmış maydanozu ve ezilmiş peyniri karıştırın. Sıvı yağ, yumurta, erimiş tereyağı ve sodayı karıştırın. Üç adet yufkayı aralarına sodalı karışımdan sürerek tepsiye yerleştirin, üzerine peyniri serpin. Kalan yufkaları da tepsiye koyun. Kalan sodalı karışımı üzerine dökün. 180 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
BİSKÜVİLİ PUDİNG
Pudingi sütle koyulaşıncaya dek karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp içine rendelenmiş portakal kabuğunu, portakal suyunu ve ince dövülmüş bisküvileri ilave edin. Bu karışımı kuplara pay edin ve buzdolabında iki saat bekletin. Soğumuş pudingleri buzdolabından çıkartıp üzerlerini gofret ve meyve dilimleriyle süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.