İşkembe yahni
MALZEMELER
PAZI SAPI KAVURMASI
Pazı saplarını, kenarlarındaki kılçıklı kesimleri temizleyip doğrayın. Soğanları yemeklik doğrayıp renkleri dönene kadar sıvı yağda kavurun. Üzerine pazı saplarını ekleyin ve yumuşayana kadar pişirin. Sarımsak, nane, tuz ve limon suyunu karıştırıp pazıların üzerine dökün. Bir-iki dakika pişirip ocaktan alın. Yanında etle servis yapın.
MALZEMELER
ÜZERİNE:
MEYVELİ TARTÖLET
Hamur için yağ, un, pudra şekeri ve yumurtayı yoğurup tartölet kaplarına yerleştirin ve 180 derecedeki fınında 20 dakika pişirin. Toz kremşanti ve sütü çırpın. Soğuyan tartöletlerin üzerine kremşanti dökün, frambuaz ve pudra şekeri ile süsleyin.
MALZEMELER
ÜZERİ İÇİN:
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.