Biftek arası sucuk
MALZEMELER
KARNABAHAR MUSAKKASI
Karnabaharı çiçeklerine ayırıp yıkayın. Tereyağını eritip doğranmış soğanları kavurun. Üzerine kıymayı ilave edin. Kıyma suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurup salçaları ekleyin. Bir-iki dakika daha kavurup karnıbaharı tencereye alın. Karıştırıp suyu ekleyin, tuzunu katın. Yaklaşık 40 dakika pişirin.
MALZEMELER
RENKLİ KURABİYE
Gıda boyası hariç tüm malzemeyi karıştırın. Yumuşak bir hamur yapın. Hamuru ikiye bölün, bir parçasına gıda boyasını ekleyip tekrar yoğurun. Hamurları unlanmış zeminde ayrı ayrı açın. İki hamuru üst üste koyup rulo yapın. Bir bıçakla bir parmak kalınlığında dilimler halinde kesin. Kurabiyeleri, yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında 15 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.