Beğendili mantar sote
MALZEMELER
ÇİKOLATALI KATMER
Yufkalardan birini düz bir zemine serip eritilmiş tereyağı ve süt karışımı ile ıslatın. Üzerine biraz toz şeker ve fındık serpip benmari usulü erittiğiniz çikolatayı gezdirin. Daha sonra yufkayı dikdörtgen şeklinde katlayın. Diğer yufkalara da aynı işlemi uygulayın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Dilimleyip pudra şekeri serperek servis yapın.
MALZEMELER
KÖFTE DÜRÜM
Soğanı rendeleyip kıymayla karıştırın. Ufalanmış ekmek içini, dövülmüş sarımsağı, kıyılmış maydanozu ve baharatları içine koyup beş dakika yoğurun. Harçtan iki parmak kalınlığında köfteler yapıp yağda kızartın. Lavaş ekmeklerine ketçap sürün, köfteleri içine koyup sarın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.