Rulo pasta
MALZEMELER
ÜZERİ İÇİN:
TOP MANTI
Un, süt, yumurta ve tuzu yoğurup sert bir hamur yapın. Bir kaba biraz un koyun. Hamurdan minik toplar koparıp unun içine atın. Kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve karabiberi yoğurup minik toplar koparın ve unun içine atın. Hamur toplarını ve kıymalı topları kaynayan tuzlu suda haşlayın. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda yakılmış nane dökerek servis yapın.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
LOR PEYNİRLİ MANTAR DOLMASI
Mantarların saplarını çıkarıp tepsiye dizin. Peynir, dövülmüş sarımsak, kıyılmış yeşillikler, tereyağı ve yumurtayı karıştırıp mantarların içlerine doldurun. 200 derecedeki fırında 10 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.