Soğanlı patatesli kek
MALZEMELER
ÜZERİ İÇİN:
ARPACIK SOĞANLI KAVURMA
Kırmızı biberi, kekiği, ezilmiş sarımsakları ve zeytinyağını karıştırın. Etleri bu karışımın içinde bir saat kadar bekletin. Daha sonra az yağlı tavada çevirerek pişirin. Soyulmuş arpacık soğanları da ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kavurmaya devam edin.
MALZEMELER
PEYNİRLİ KUMPİR
Patatesleri yıkayın. Kabuklarını soymadan ikiye bölün. Fırın tepsisine yerleştirip 200 derecedeki fırında 15 dakika pişirin. Fırından alıp içlerini bir kaşık yardımıyla oyun. Çıkan patatesin içini tereyağı, peynir, tuz, karabiber ve kekikle karıştırıp patateslerin içine doldurun. Tekrar fırına koyup 10 dakika daha pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.