Mantarlı ıspanak kökü
MALZEMELER
KESTANELİ ŞEKERLEME
Kremayı bir taşım kaynatıp içine küçük parçalara ayrılmış çikolata ilave edin. Ilınınca buzdolabına koyup dondurun. Dolaptan alıp kestane püresi ve pudra şekeriyle karıştırıp küçük yuvarlaklar hazırlayın. Bir kısmını kakaoya, bir kısmını da pudra şekerine bulayın.
MALZEMELER
DONDURMALI ÇİKOLATALI SUFLE
Yumurta ve toz şekeri mikserle üç dakika çırpın. Unu ilave edip çırpmaya devam edin. Çikolata ve tereyağını benmari usulü eritip karışıma ekleyin. Yağlanmış küçük sufle kaplarına malzemeyi paylaştırın. Bir tepsiye su koyun, kapları tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 250 derece fırında 10 dakika pişirin. Dondurma ve çikolata sosla servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.