Bohça köfte
MALZEMELER
4 adet patlıcan
3 adet sivri biber
600 gr. kıyma
1 çay bardağı ceviz içi
100 gr. tulum peyniri
3 çorba kaşığı galeta unu
1 kırmızı biber
Karabiber
PEYNİRLİ PAZI SARMA
Pazı saplarını 10 dakika haşlayıp kurulayın. Peynirleri karıştın ve pazı saplarının içine sarıp iki parmak kalınlığında kesin. Üzerine toz ceviz serpin. Zeytinyağında bekletilip yumuşamış kuru domates dilimleri ve zeytin ezmesi ile süsleyin.
MALZEMELER
200 gr. tulum peyniri
200 gr. labne peyniri
1/2 demet pazı sapı
4 adet kuru domates
2 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı yeşil zeytin püresi
MANTAR PANE
Yumurtaları çırpın. Dövülmüş sarımsak, tuz ve karabiberi karıştırın, mantarları bu karışımla ovun. Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa buladıktan sonra kızartın. Kaşar peynirini küp küp kesip sıvı yağ ve pul bibere bulayın. Domatesi dilimleyin. Çöp şişlere arzunuza göre mantar, kaşar peyniri ve domates dizerek servis yapın.
MALZEMELER
10 adet mantar
2 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
2 diş sarımsak
150 gr. kaşar peyniri
2 çorba kaşığı sıvı yağ
2 adet domates
Tuz, karabiber, pul biber
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.