Yeşil zeytinli yahni
Et, tereyağı ve karanfili, et suyunu salıp çekene kadar arada bir karıştırarak kavurun. Verev doğranmış havuç, arpacık soğan, kıyılmış sarımsak ve zeytini ekleyip bir-iki dakika daha çevirin. Suda açtığınız salçaları, kıyılmış maydanoz, nane, tuz ve karabiberi ekleyip et yumuşayana kadar pişirin.
?CEVİZLİ KURABİYE
Yoğurma kabının içine yumurtaları kırıp şekerle çırpın. Kıyılmış cevizi ve diğer malzemeleri üzerine ekleyip yoğurun. Hamurdan küçük parçalar koparıp tepsiye dizin. Üzerine bütün ceviz batırıp 190 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
?KAĞITTA SEBZELİ KEBAP
İnce doğranmış havuç ve kabağı; fasulye, bezelye ve baharatlarla karıştırın. Doğranmış soğan, maydanoz, peynir ve dövülmüş sarımsağı karıştırın. Fırın kağıdına sebzeleri koyun, üzerine peynirli karışımı yayıp kağıdı kapayın. 200 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.