Arpacık soğanlı mantar sote
MALZEMELER
ÜZÜMLÜ MİLFÖY
Yumuşamış milföy hamurlarını yağlı kağıt serili tepsiye koyun. Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp fırında 15 dakika kızartın. Krem şantiyi sütle çırpın. Toz şeker, su ve limon suyunu beş dakika pişirin, ocaktan alıp içine üzüm tanelerini koyun ve iki dakika bekletin. Milföylerin ortasını, fazla derin olmayacak şekilde yarın. Ortalarına krem şantiyi sıkın. Üzerlerine şerbetli üzümleri koyun.
MALZEMELER
ISPANAKLI SARMA BÖREK
Ispanakları ince ince kıyın. Yoğurt, yağ, rendelenmiş peynir ve sıcak sütü bir kabın içinde iyice ezin. İçine ıspanakları ve baharatları ekleyin. Bir adet yufkayı yayın, üzerine harçtan sürün ve rulo yapın. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayıp tepsiye sıkı sıkı dizin. 200 derecedeki fırında 30 dakika kızartın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.