Patatesli gül böreği
MALZEMELER
?İÇİ İÇİN:
?YUMURTALI TAZE FASULYE
Fasulyeleri iyice yıkayıp kılçıklarını temizleyin ve küçük küçük doğrayın. Soğanı rendeleyin. Geniş bir tavada sıvı yağla birlikte soğan ve fasulyeleri kavurun. Fasulyeler yumuşayınca ortasını açın ve yumurtaları kırın. Tuzu ve karabiberi ekleyin. Tavanın üzerine kapak kapatın. Yumurtalar piştikten sonra servis tabağına alarak servis yapın.
MALZEMELER
?TAVUK SARMA
Tavuk butlarının kemiklerini çıkartıp butları inceltin, içlerine hardal sürün. Mantarları ikiye bölüp havucu dilimleyin. Sebzeleri tavuğun içine yerleştirip kaşar peynirini de koyun. Rulo şeklinde sarıp kürdanla tutturun. Zeytinyağını kızdırın, hazırladığınız tavukları içine atıp kızartın. Kızaran tavukları tencereye alın, kızartırken kullandığınız yağı üzerine gezdirin. Suyu da ekleyip pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.