Sebzeli haşlama et
Eti bir tencereye alın, üzerine iri parçalara bölünmüş soğan, tuz, karabiber, defne yaprağını koyun, çok az su ilave edin. Parçalara ayrılmış
Sebzeleri ince ince dilimleyip kaynayan tuzlu suda haşlayın. Eti, yanına sebzeleri koyarak servis yapın.
MALZEMELER
KAYISILI DONDURMA KUPLARI
Böğürtlen ve çilekleri robotta püre haline getirin, yoğurt, şeker ve vanilya katıp karıştırın, dondurucuda dondurun.
Kayısıları 20 dakika suda bekletin. Kuplara kat kat dondurma ve yoğurtlu karışımı koyun, kayısıyla süsleyin.
MALZEMELER
YOĞURTLU EZME
Semizotu, dereotu ve maydanozu ince ince kıyın.
Üzerine limon suyu ve zeytinyağı gezdirin.
Küp şeklinde yoğurt, doğranmış salatalık ve ezilmiş sarımsağı ekleyip karıştırın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.