Havuçlu tatlı börek
MALZEMELER (4 kişilik)
KIYMALI YOĞURT ÇORBASI
Patatesi doğrayıp az yağda kızartın. Et suyunu ve pirinci tencereye alıp kaynamaya bırakın. Un, yumurta, yoğurt ve limon suyunu çırpın, karıştırarak çorbanın içine dökün. Kızarmış patatesleri ve kıyılmış dereotunu ekleyin. Kıymayı bir tavada 10 dakika kavurun. Çorbayı, üzerine kıyma ve yağda yakılmış pul biber dökerek servis yapın.
MALZEMELER (6 kişilik)
FASULYELİ BULGUR PİLAVI
Doğranmış taze soğan ve kuru soğanı zeytinyağında beş dakika sote edin. Üzerine ince doğranmış taze fasulyeyi de ilave edip karıştırın. Son alarak bulguru ve suyu ekleyip kapağı kapalı olarak 20 dakika pişirin. Servis yapmadan önce kıyılmış naneyi ilave edin.
MALZEMELER (4 kişilik)
2 su bardağı pilavlık bulgur
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.