Çikolatalı bonbon
MALZEMELER
?SAFRANLI PİLAV
Tavuk etini suda haşlayıp suyunu süzün. Safranı yarım kahve fincanı suda 30 dakika bekletip tavuk suyuna ilave edin. Bademleri tereyağında kavurun. Üzerine pirinci ekleyip beş dakika daha kavurup bezelye, zencefil ve tuzu ekleyin. Üzerine safranlı tavuk suyunu döküp kısık ateşte pişirin. Didilmiş tavuk eti ve fıstığı ekleyip karıştırın.
MALZEMELER
?CEVİZLİ PATATES SALATASI
Patateslerin kabuklarını soyup haşlayın. Dövülmüş cevizi, kıyılmış maydanozu, piyazlık doğranmış soğanı, küp doğranmış kornişon turşuyu ve kırmızı biberi karıştırıp servis kabına alın. Üzerine cevizli karışımı ekleyip harmanlayın. Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu küçük bir kapta karıştırıp salatanın üzerine gezdirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.