MERT VİDİNLİ

Sesine güvenen sahneye çıkıyor

Emirgan'ın popüler mekanı Gizli Kalsın'ı neden seviyorum? Bayramda gidilecek tek mekan olmasının, şehri terk etmeyen ünlü isimlerle tıka basa dolmasının ardındaki sebepler neler?
1- Mekanın sahibi Umut Evirgen ve işletmecisi Ercan Gümüşkaya'nın evine gitmişim de rahat rahat takılıyormuşum hissindeyim her defasında. En ünlüsü bile egolarını girişteki askıya asıyor ve öyle mekanın içine giriyor; en ünlüsü, en fiyakalısı bile senden benden bizden içten, samimi...
2- Sahneyi basmak serbest; sesine güvenen şarkı söylüyor. Benim olduğum gece Meltem Cumbul mikrofonu kapmıştı. Meltem'in sesini severim; bir müzikal yapsa ya da tek şarkılık bir durum yaratsa. Onu her gördüğümde söylüyorum. Bilmeyeniniz açsın Meltem'in 'Seninleyim' şarkısını. Bir zamanlar bayılırdım bu şarkıya.
3- Sahne arasında çalan 90'lar pop parçaları ise ayrı bir zevk. Bizim zamanımızın parçaları ya... Ah yaşlandım galiba.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.