MERT VİDİNLİ

40’ından sonra da hayallerine kavuşabilirsin

Mikael Jonsson, 2011'de Batı Londra'da Hedone'u açmış. Michelin yıldızı alarak son yılların en çok konuşulan şeflerinden olan Jonsson, bu serüvene başlamadan önce yemek yazarıymış. 40'lı yaşlarında şef olmaya karar vermiş ve birkaç yıl içinde yıldızı kapmış. Hedone'da mönü yok; her şey günlük ve taze... Mekana girer girmez size herhangi bir şeye alerjiniz olup olmadığı soruluyor.
Bunun sebebi de, Mikael'in çok uzun süre alerjik yaşaması...
Hedone'da iki yemek seçeneği var.
18.30-21.30 saatleri arasında açık olan restoranın barında oturup şeflerin nasıl çalıştığını izleyebilirsiniz. Şaşırtıcı olansa; restoranlarda görmeye alışık olduğumuz mutfak karmaşasının burada olmaması. Ortama tam bir sükunet hakim; sessiz bir orkestra gibiler. Şefimiz ne selfie çektirmeyi seviyor, ne de sohbet etmeyi... Biraz huysuz da olsa, yemeklerinin başarısı bu durumu önemsiz kılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.