ŞELALE KADAK

Le Cordon Bleu'da patlıcan dolması yaptı!

Kamonda Ailesinin ihtişamlı geçmişinin izlerini süren Komandoların İhtişamı: İstanbul'dan Padris'e, 1806-1945 isimli sergi ile Osmanlı Bankası Müzesi'nin 'Doğuyu Tüketmek' sergisi de şu sıralar Paris'te Türkiye Mevsimi nedeniyle boy gösteren önemli etkinlikler. Bir de tabii meşhur Le Cordon Bleu'da Türk mutfağını tanıtan Sevim Gökyıldız var. Söz etmezsem yazık olur.
1895 yılında kurulan mutfak sanatları akademisi Le Cordon Bleu'da dünyanın dört bir yanından yemek öğrenmeye gelmiş gençlere Gökyıldız, kuru patlıcan ve biber dolması, mercimekli köfte, güllaç ve bademli helva yaptı. Müthişti. Bir yandan yapıyor, bir yandan da Türk geleneklerinden güzel güzel anekdotlar anlatıyor. Yani hakikaten de Türk Mevsimi her yönüyle çok başarılı işlere imza atıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.