HINCAL ULUÇ

Kolalı tavuk kanadı!..

1 milyar 300 milyon tavuk kanadı yemiş Amerikalılar 1 günde.. Tek günde.. kilo ediyormuş, ana yazıda okudunuz..
Google'da en az on site devirdim de bu özeti çıkarmak için..
"Super Bowl Tavuk Kanadı Tarifleri" sitesi bile yapmışlar adam, spor keyfi için, iyi mi?.
Bir tanesi çok ilgimi çekti. Olur a, bizde bir maça da siz arkadaş davet edersiniz.. (Dikkat Fatoş, bu not sana..)
Alın size "Kolada Tavuk Kanadı!.."
1.5- 2 kilo tavuk kanadı
1 çay kaşığı sarımsak tuzu
1 çay kaşığı soğan tozu
1 kutu kola (Artık hangisini içiyorsanız..)
1 fincan esmer şeker
2 yemek kaşığı soya sos
1. Fırını önceden 165 dereceye ısıtın.
2. Kanatları fırına konabilen kapaklı cam tepsiye dizin. Sarımsak ve soğan tozlarını ekin. Kola, şeker, soya sosu karıştırın ve kanatların üzerine dökün.
3. 165 derecede 2 saat pişirin. 30 dakikada bir kanatları çevirin. Kapağı açın. İlaveten, zevkinize göre, 1 veya 2 saat daha pişirin. Gene 30 dakikada bir çevirin..
Afiyet olsun..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.