Son Güncelleme: Pazar 16.08.2020 06:43
Kremalı soslu tavuk
Kremalı soslu tavuk lezzeti ve görüntüsüyle sizi hayran bırakacak!
MALZEMELER
- 2 parça tavuk biftek
- 2 parça tavuk kalça
- 2 adet soğan
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 200 gram mantar
- 2 diş sarmısak
- Bir buçuk su bardağı sıcak su
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- Yarım tatlı kaşığı pulbiber
- 1 kutu (200 ml) krema
YAPILIŞI
Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Pulbiber ve karabiber ekleyip kavurmaya devam din. Küp doğranmış tavuk eti, kıyılmış mantar ve sarmısak ilave edip, mantar suyunu salıp hafif çekene dek pişirin. Su ekleyip, tuzunu ayarlayın ve kısık ateşte 30 dakika pişirin. Ocaktan almaya yakın krema ilave edip 5 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Kıymalı Pide Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Kıymalı Pide Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Simit Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Çıtır Çıtır Susamlı Gevrek Simit Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 3 Lokma Tatlısı Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Lezzetiyle Lokma Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 4 Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle En Güzel Tavuk Sote Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 5 Browni Kek Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Lezzetli Browni Islak Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 6 Pandispanya Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Pandispanya Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 7 Tuzlu Kurabiye Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Tuzlu Kurabiye Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 8 Bazlama Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Bazlama Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 9 İrmik Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Tam Kıvamında İrmik Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 10 Un Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?