Giriş Tarihi: 2.9.2020 14:06

Et kavurma tarifi

Nefis bir et kavurma yapmak istiyorsanız mutlaka bu tarifi denemelisiniz! İşte nefis et kavurma tarifi...

MALZEMELER

  • 1 kg kuzu budu veya dana parça et
  • 4-5 adet yağlı kaburga kemiği
  • 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
  • Birer tatlı kaşığı karabiber ve tuz
  • Kekik ve pul biber


SUNUMU İÇİN:

  • 1 kahve fincanı sumak
  • 4 adet kırmızı soğan

YAPILIŞI

Kaburga kemiklerini tencereye alın. Ayçiçeği yağını ekleyip, pembeleşene kadar kavurun. Parça eti ilave edip, ağır ateşte suyunu salıp yeniden çekene kadar karıştırarak kavurun. Karabiber ve tuz ekleyip ocaktan alın. Üzerine kekik ve pul biber serpin. Sumaklı soğan ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.