Bitki çayı tarifi
Gribal enfeksiyon gibi hastalıkların baş düşmanı olan bitki çayı nasıl yapılır? İşte şifa deposu bitki çayı tarifi...
MALZEMELER
● 1 çorba kaşığı kurutulmuş kuşburnu
● 1 çorba kaşığı kurutulmuş hibisküs
● 1 çorba kaşığı kurutulmuş tropikal meyve karışımı
● 2 adet çubuk tarçın
● 5 adet karanfil
● 1 küçük parça zencefil (kesme şeker büyüklüğünde)
● 4 su bardağı su
● Bal
YAPILIŞI
Suyu kaynatın ve demliğe aktarın. İçine kuşburnu, hibisküs, tropikal meyve karışımı, tarçın, karanfil ve zencefil ekleyip karıştırın. Demliğin kapağı kapalı olarak 10 dakika demlenmeye bırakın. Süzerek bardaklara doldurun ve bal ile tatlandırarak servis yapın
EN SON HABERLER
- 1 Kıymalı Pide Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Kıymalı Pide Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Simit Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Çıtır Çıtır Susamlı Gevrek Simit Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 3 Lokma Tatlısı Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Lezzetiyle Lokma Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 4 Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle En Güzel Tavuk Sote Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 5 Browni Kek Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Lezzetli Browni Islak Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 6 Pandispanya Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Pandispanya Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 7 Tuzlu Kurabiye Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Tuzlu Kurabiye Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 8 Bazlama Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Bazlama Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 9 İrmik Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Tam Kıvamında İrmik Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 10 Un Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?