Son Güncelleme: Perşembe 22.10.2020 17:28
Antepfıstıklı kahvaltılık sos tarifi
Mevsiminde taze haliyle ama daha çok kurutulmuş şekliyle sevdiğimiz, besin değerleriyle hazine niteliğindeki antepfıstığını farklı tariflerle değerlendirmek isteyenler için antepfıstıklı kahvaltılık sos tarifi...
MALZEMELER
- 2 çorba kaşığı dövülmüş iç antepfıstığı
- 1 adet avokado
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 100 gram keçi peyniri
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 adet limonun suyu
YAPILIŞI
Antepfıstığı, kabukları temizlenmiş avokado, zeytinyağı, peynir, pulbiber ve limon suyunu geniş bir kaba alıp çatal yardımıyla iyice ezin. Kızarmış ekmeğin üzerine sürüp servis yapın.
Aşçı: Ayşe Ünal
EN SON HABERLER
- 1 Kıymalı Pide Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Kıymalı Pide Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Simit Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Çıtır Çıtır Susamlı Gevrek Simit Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 3 Lokma Tatlısı Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Lezzetiyle Lokma Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 4 Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle En Güzel Tavuk Sote Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 5 Browni Kek Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Lezzetli Browni Islak Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 6 Pandispanya Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Pandispanya Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 7 Tuzlu Kurabiye Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Tuzlu Kurabiye Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 8 Bazlama Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Bazlama Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 9 İrmik Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Tam Kıvamında İrmik Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 10 Un Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?