Giriş Tarihi: 3.12.2020 11:32

Pancar sapı kavurması

Hem lezzetli hem besleyici! Özellikle bağışıklığın önem kazandığı son dönemlerde besinlerin şifalı gücünden faydalanmak için mutlaka bu tarifi deneyin!

MALZEMELER

  • 2 demet pancarın sapları ve yaprakları
  • 2 adet küçük boy soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Yarım çay kaşığı zerdeçal
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı tuz

YAPILIŞI

Soğan ve sarımsağı kıyıp zeytinyağında soteleyin. Zerdeçalı ilave edip bir iki kez çevirin. Pancar yapraklarını ve sapını kıyıp ince saplarını soteleyin ve sonra yaprağı ekleyin. Hafifçe yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp ocaktan alın. Servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.