Pancar sapı kavurması
Hem lezzetli hem besleyici! Özellikle bağışıklığın önem kazandığı son dönemlerde besinlerin şifalı gücünden faydalanmak için mutlaka bu tarifi deneyin!
MALZEMELER
- 2 demet pancarın sapları ve yaprakları
- 2 adet küçük boy soğan
- 1 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Yarım çay kaşığı zerdeçal
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı tuz
YAPILIŞI
Soğan ve sarımsağı kıyıp zeytinyağında soteleyin. Zerdeçalı ilave edip bir iki kez çevirin. Pancar yapraklarını ve sapını kıyıp ince saplarını soteleyin ve sonra yaprağı ekleyin. Hafifçe yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp ocaktan alın. Servis yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Kıymalı Pide Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Kıymalı Pide Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Simit Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Çıtır Çıtır Susamlı Gevrek Simit Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 3 Lokma Tatlısı Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Lezzetiyle Lokma Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 4 Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle En Güzel Tavuk Sote Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 5 Browni Kek Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Lezzetli Browni Islak Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 6 Pandispanya Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Pandispanya Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 7 Tuzlu Kurabiye Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Tuzlu Kurabiye Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 8 Bazlama Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Bazlama Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 9 İrmik Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Tam Kıvamında İrmik Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 10 Un Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?