Giriş Tarihi: 26.12.2020 16:04

Fırında kabak tarifi

Kabak sevmeyenler bu tarife bayılacak! İşte hem kalorisi düşük hem de oldukça lezzetli fırında kabak tarifi...

MALZEMELER

  • 1 kg kabak
  • 2 su bardağı keçi sütü
  • Yarım su bardağı mısır unu
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • Yarım su bardağı ceviz
  • Tuz

YAPILIŞI

Un, süt, tuz ve zeytinyağını bir kapta çırpın. Kabakları birer santim dilimleyip, fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine unlu karışımı gezdirin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında 25-30 dakika pişmeye bırakın. Üzerine ceviz içi ekleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.