Çarşamba 06.01.2021 17:48

Elmalı zencefilli tavuk tarifi

Leziz ve bir o kadar da doyurucu bi tarife hazır mısınız? işte elmanın bir tavuğa nasıl lezzet kattığını gösteren elmalı zencefilli tavuk tarifi....

MALZEMELER

● 2 adet yeşil elma

● 500 gram tavuk göğsü

● Pane harcı için: 1 çay bardağı un

● 2 adet yumurta

● 1 çay bardağı galeta unu veya hazır pane harcı

● Kızartmak için: Sıvıyağ

● Sos için: 50 gram taze zencefil

● 2 adet chili biber

● 3-4 dal kişniş

● 1 çay bardağı soya sosu

YAPILIŞI

Tavuğu şinitzel gibi açıp ince dilimler çıkarın. Elmaları dilimleyip her elma dilimine bir parça tavuk sarın. Önce una, sonra yumurtaya, ardından paneye bulayarak kızartın. Sos için rendelenmiş zencefil, küçük doğradığınız kişniş yaprakları ve chili biberi bir kasede karıştırın. Üzerine soya sosu ekleyin ve kızarmış tavukla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.