Giriş Tarihi: 8.1.2021 12:55 Son Güncelleme: 8.1.2021 12:56

Buğday cacığı tarifi

Osmanlı usulü buğday cacığı sofralarınızın vazgeçilmez lezzeti olacak! Yemeklerin yanına yakışacak olan bu lezzeti yapması çok kolay. Peki buğday cacığı nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır? İşte nefis buğday cacığı tarifi...

MALZEMELER

  • 1 su bardağı haşlanmış aşurelik buğday
  • 2 su bardağı süzme yoğurt
  • 1-2 diş sarımsak
  • 4-5 dal dereotu
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

YAPILIŞI

Sarımsakları ezip süzme yoğurtla karıştırın. Tuz, haş- lanmış buğday ve ince kıyılmış dereotu ilave edin. Zeytinyağı gezdirip servis edin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.