Çiğ yeşil çorba tarifi
Beyine faydalı olan birçok vitamini içinde barındıran çiğ yeşil çorba nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır? İşte vitamini bol olan çiğ yeşil çorbasının tarifi...
MALZEMELER
- 200 gram bebek ıspanak
- 1/4 demet dereotu
- 1/2 demet taze nane
- 1 adet avokado
- 1'er adet portakal ve limonun suyu
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı su
- 1 tutam tuz
ÜZERI İÇİN:
- 2-3 adet kiraz domates
- 1 adet portakal
- taze nane
YAPILIŞI
Ispanak, dereotu ve naneyi iyice yıkayıp ayıklayın. Avokadonun çekirdeğini çıkarıp soyduktan sonra küçük parçalar halinde kesin. Tüm malzemeyi blender ile pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekin ve servis bardaklarına pay edin. Dilimlenmiş kiraz domates, nane ve ince dilimlenmiş portakal kabuklarıyla süsleyip servis yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Kıymalı Pide Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Kıymalı Pide Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Simit Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Çıtır Çıtır Susamlı Gevrek Simit Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 3 Lokma Tatlısı Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Lezzetiyle Lokma Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 4 Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle En Güzel Tavuk Sote Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 5 Browni Kek Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Lezzetli Browni Islak Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 6 Pandispanya Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Pandispanya Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 7 Tuzlu Kurabiye Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Tuzlu Kurabiye Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 8 Bazlama Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Bazlama Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 9 İrmik Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Tam Kıvamında İrmik Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 10 Un Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?